vaistai.lt
hydroxycutValstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) gavo informaciją, kad JAV maisto ir vaistų administracija uždraudė prekiauti rinkoje maisto papildais „Hydroxycut“.
daugiau
Kompensuojamųjų vaistinių preparatų kainyno pakeitimas2009-04-25 Valstybės Žiniose Nr.46-1858 paskelbtas Kompensuojamųjų vaistinių preparatų kainyno pakeitimas, kuris įsigalioja po mėnesio (t.y. 2009-05-26).
daugiau
GSKVienintelis nereceptinis, kliniškai patvirtintas vaistas padedantis atsikratyti antsvorio -
alli® (orlistatas 60 mg) jau vaistinėse.
daugiau
VMVTValstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) vykdo importuojamų iš trečiųjų šalių maisto produktų, įskaitant ir maisto papildus, kontrolę dėl genetinės modifikacijos nustatymo.
daugiau
Karjeros dienos 2009„Ateik ir paspausk ranką savo karjerai!”. Šiuo šūkiu Studentų farmacininkų draugija bei Kauno medicinos universiteto Studentų atstovybė kovo 28 – tą dieną sukvietė daugiau nei pusantro šimto KMU studentų į jau penktus metus iš eilės organizuotą, tradiciniu tapusį renginį – „Karjeros dienos 2009“.
daugiau
Paukščių gripasNors paukščių gripas plinta Europoje aplenkdamas Lietuvą, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba kontroliuoja padėtį – nuo praėjusių metų toliau vykdo sugriežtintą pasienio, paukščių laikymo ir pardavimo vietų veterinarinę kontrolę.
daugiau
Atšaukiama gripo epidemijaSergamumas gripu ir ūmiomis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis Kauno mieste 10-ąją metų savaitę sumažėjo iki 103,6 atvejų 10 000 gyventojų per savaitę.
daugiau
LVS boulingo turnyras KRKA taurei laimėtiŠaltoką pavasario rytą, Moters dienos išvakarėse, Lietuvos vaistininkai rinkosi į Kauną. Važiavo ne svarbių problemų svarstyti, krizės padariniais skųstis, ar apie Valstybės reguliuojamus antkainius kalbėti.
daugiau
Karjeros dienos 2009Studentų farmacininkų draugija (SFD) kartu su Kauno medicinos universiteto Studentų atstovybe (KMU SA) jau penktus metus iš eilės organizuoja jungtinį, tradicinį renginį – „Karjerų dienos“.
daugiau
FimaIntelektualių inžinerinių sprendimų bendrovė „Fima“ įdiegė unikalų projektą – šią savaitę po renovacijos buvo atidarytas Šiaulių apskrities  ligoninės pirmasis chirurgijos skyrius, kuriame veikia  „Fimos“ specialiai šiai ligoninei sukurta moderni slaugytojų iškvietimo sistema. Tai pirmoji mobili slaugytojų iškvietimo sistema Lietuvoje.
daugiau
4741 - 4750 iš 4762 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  471 472 473 474 475 476 477  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos